About

Pengarang duniahaiwan.com

 

Sama seperti anda, kami adalah sekumpulan pencinta haiwan yang suka kongsi informasi, fakta, cerita, tingkah laku, kesihatan serta nasihat penjagaan haiwan peliharaan.

 

Memiliki haiwan peliharaan boleh menjadi pengalaman yang paling menggembirakan untuk setiap penggemar haiwan. Di sini kami akan berkongsi dengan anda sebanyak mungkin yang kami dapat sampaikan.

 

Semua artikel yang dikongsi hanya untuk tujuan maklumat umum sahaja. Ia tidak bertujuan untuk memberi nasihat perubatan atau menjadi pengganti nasihat untuk sebarang perubatan. Pembaca hendaklah sentiasa mendapatkan nasihat, penjagaan kesihatan mengenai sebarang masalah kesihatan yang memerlukan perubatan atau rawatan dengan pakar kesihatan haiwan atau veterinar.

 

Akhirnya, kami harap artikel yang dikongsi dapat menjadi suara bagi semua haiwan supaya semua orang akan lebih mengenali mereka di samping membantu meningkatkan kualiti hidup haiwan serta pemiliknya. Jika anda mempunyai cerita yang ingin kongsi dengan kami, anda boleh berkongsi melalui link yang berkaitan.